Over ons

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring in het schoonhouden van allerlei soorten bedrijfsruimte. Al 7 jaar zorgen wij ervoor dat veel bedrijven en organisaties in een schone en nette ruimte kunnen werken.

 

Bij ons staat nauwkeurigheid voorop. Wij werken netjes en onze werknemers maken nog op de ouderwetse manier schoon. Geen vergeten hoekjes of stof op de bovenkant van de kasten. Wij nemen plinten, deuren, stoelpoten en alle kleine hoekjes mee! Bij ons bent u verzekerd van een goede en betrouwbare schoonmaker!

 

Wij maken gebruik van professionele schoonmaakspullen en schoonmaakmiddelen zodat vloeren, bureaus en keukenbladen goed gereinigd worden en niet beschadigen door verkeerd gebruikte middelen. Wij leveren ook poetspapier en dispensers tegen scherpe prijzen. Zo kunt u ook wanneer wij weg zijn, zelf zorgen voor een net en schoon bedrijf!

 

Vele bedrijven en organisaties zijn al overtuigd van ons goede en vertrouwde schoonmaakbedrijf. Wilt u ook een netjes bedrijf en een schone werkvloer? Wilt u een schoonmaakbedrijf waarbij u altijd dezelfde mensen over de vloer heeft? Dan is Schoonmaakbedrijf Arends het antwoord!

 

 

.